Nekadašnja voditeljka, a sada dizajnerka Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, sitno broji do porođaja. Ona će krajem marta na svet doneti prvo dete, a poznati par nedavno je otkrio da čeka sina. Saška je prošle godine pokrenula svoj modni brend, a uskoro otvara i salon venčanica.

Iako se porođaj bliži, lepša polovina najmlađeg Đokovića veoma je aktivna, a pored poslovnih obaveza stiže i redovno da trenira.

"Pored mučnina, bolova zbog oticanja, bebe koja je hiperaktivna i konstantno udara, ipak uspevam da treniram redovno, širim privatan biznis i otvaram salon venčanica pred porođaj", otkrila je Saška svojim pratiocima na Instagramu, te dodala da ima veliku podršku od supruga, porodice i prijatelja.

saska veselinov 2.jpg
Instagram / saskaveselinov 

"Mnogo sam srećna! Zahvalna sam što imam najboljeg muža, najbrižnije roditelje i divne prijatelje. Srce mi je puno", nije krila sreću buduća mama.

Pre nego što je došla na ideju da pokrene svoj modni brend, Saška je radila kao voditeljka na televiziji. Međutim, odlučila je da da otkaz i otisne se u preduzetničke vode, što joj je donelo mnogo uspeha, ali i stresa.

"Dala sam otkaz na televiziji jer sam počela privatni biznis. Svako ko se bavi time zna da ako nisi u tome 100%, taj uspeh teško da je moguć. Mogu vam reći da mi je u jednom periodu intenzivno opadala kosa od stresa", otkrila je Saška.

Ona se osvrnula i na brak sa Đorđem Đokovićem, bratom najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, za kog je istakla da je partner za poželeti.

"Način na koji me gledaš, osmeh koji imaš dok govoriš o nama, sreća koju širiš jer ćeš se uskoro ostvariti u najlepšoj ulozi... To mi daje potvrdu da sam izabrala pravu osobu za oca svog deteta. Da sam znala da brak ovako izgleda, ranije bih se udala", poručila je ona.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Saška i Đorđe su se, podsetimo, venčali u septembru 2022. godine, a slavlje je trajalo dva dana, na dve lokacije. Najpre je u Beogradu održano crkveno venčanje, potom je iste večeri usledilo svadbeno slavlje u Crnoj Gori, a sutradan je upriličeno građansko venčanje na plaži, kao i žurka koja je trajala do kasnih sati.

Prvog dana slavlja mladence i zvanice su zabavljali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, dok su sutradan za atmosferu bili zaduženi Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Neke od fotografija sa venčanja Đokovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna