Članovi kraljevske porodice uživaju u privilegijama od rođenja. Na svakom koraku imaju osoblje koje im pomaže da sve funkcioniše besprekorno i bez mnogo truda. Kraljica Elizabeta je čak imala osobu koja je imala zadatak da joj razgazi nove cipele, kako vladarka ne bi trpela nikakvu neprijatnost.

Zaposleni na dvoru najbolje znaju kakvi su zaista oni koji su "rođeni sa plavom krvi" pa ne čudi što potpisuju ugovore o poverljivosti, kako nijedna informacija ne bi izašla s dvora u javnost. Ipak, priče uvek pronađu svoj put, pa je tako sada otkriveno kakva je zaista supruga princa Vilijama. Ponašanje Kejt Mildton je na zvaničnim događajima uvek besprekorno, ali kakva je kada nema nikog ko će je analizirati? Bivši član kraljevskog osoblja ispričao je da se ona razlikuje od svih na dvoru.

"Uvek je nasmejana i prijateljski raspoložena prema osoblju. Svidelo mi se što se šalila sa svima. Kejt je jako pristojna i zabavna", rekao je za britanske medije Grant Harlod koji je za kraljevsku porodicu radio sedam godina. On se osvrnuo i na to kako se Kejt ponaša prema Vilijamu, jer je na dvoru radio i kada je princeza tek počela da se zabavlja sa Vilijamom. On je istakao da je Kejt od prvog trenutka bila pristojna, vaspitana i prijateljski nastrojena i naglasio da je osoblje izuzetno ceni i poštuje.

Još fotografija Kejt Midlton i princa Vilijama pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia U mladim danima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna