Milica Milša i Žarko Jokanović venčali su se u restoranu na Košutnjaku 27. avgusta 1999. godine. Pre venčanja u vezi bili samo mesec i po dana, a gotovo dve i po decenije kasnije njihova ljubav je još jača.

"Ljubav i život se sastoje od malih i lepih svakodnevnih sreća, to nisu avioni i kamioni, ako ne uspete svakoga dana da obradujete ljude koje volite, onda to nije pravi život", rekao je Žarko, a Milica se nadovezala.

"Ništa mu ne govorim, niti on meni, samo smo bezuslovna podrška. Jedino uvek prva pročitam scenario", kaže glumica. 

Žarko je u razgovoru za "Blic" istakao da zbog drugačijeg poslovnog rasporede ne provode puno vremena zajedno u toku dana.

"I ne viđamo se kada radimo zajedno jer noću pišem, i kada legnem da spavam ujutru, ona ide na snimanje. Vidimo se malo uveče kada se vrati sa snimanja. Beskrajno sam zahvalan što nam odnos ne funkcioniše tako da govorimo jedno drugom šta treba da radimo", rekao je Žarko.

"Zaprosio me je pre nego što smo se poljubili, a ja sam pristala"

Milica je svojevremeno ispričala da ju je Žarko zaprosio pre prvog poljupca, a da je ona oduševljena pristala.

"Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega", ispričala je za medije Milica.

Pogledajte još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna