Roditelji Goce Lazarević su, kada je ona bila devojčica, otputovali u inostranstvo kako bi zaradili, a pevačica i njen brat su najpre ostavljeni kod strica i strine na čuvanje, a potom kod nepoznatog čoveka čije se kuće Goca nerado seća.

"Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana.Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno", ispričala je svojevremeno pevačica u emisiji "Glamur".

Željna dece, Gocina majka je ubedila supruga da se vrate u domovinu. Međutim, ćerku i sina nije dočekala da vidi jer je nastradala u saobraćajnoj nesreći.

"Mama nije mogla da izdrži bez nas, bila je mnogo tužna. Jedva je izmolila tatu da se vrate. U saobraćajnoj nesreći pri povratku je poginula. Nikada više je nisam videla. Uvek sam posle toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd. Nedostajala mi je majčinska ljubav. Kada su bili roditeljski sastanci sama sam odlazila na iste", pričala je pevačica, koja se potom udala za 16 godina starijeg kompozitora Milutina Popovića Zahara i sa njim dobila sina i ćerku.

"On je za mene bio jedan čika-bauk, ali je vodio brigu o meni. Gledao je šta ja radim, gde spavam. Nisam znala šta se iza toga krije. To nije bila ljubav na prvi pogled, ali blizina je učinila svoje. On je imao više iks faktora. Šarmirao me je na poeziju. Bio je šarmantan, taj deo njega i danas volim. On je bio moj prvi poljubac, prvi muškarac, prvo iskustvo, sve prvo. Moj učitelj. Od njega sam mnogo naučila", govorila je Goca, koja je nakon razvoda sa decom otišla iz porodičnog doma.

Napustila je muža i počela od nule.

"Otišla sam sa decom i sve sam ostavila. Otišla sam u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jedan televizor i jedan tranzistor. Bilo je mnogo teško. Plakala sam svaki dan posle razvoda", ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Kako izgleda kuća u kojoj Goca Lazarević sada živi pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / gocalazarevic_official Pevačica uživa u luksuznoj kući sa dvorištem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna