Tanja Bošković poznata je po velikom talentu ali skromnom načinu života. Glumica ne odstupa od moralnih načela, a izbegava crne misli i tvrdi da se nikad bolje nije osećala.

"Trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao greh… I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija. Rasteretite svoje duše i radujte se", rekla je glumica i priznala da je pravila greške.

"Ih još pitate, nema zida koji nisam bar zakačila, ali to je isto put znate, ne može drugačije, kada ste ovakav karakter kao ja, i hiljadu puta su mi prijatelji, roditelji savetovali, nemoj tamo, tamo je siguran bol, ali sila je to velika bila, i potreba, da se sve to proveri, ali pošto sam tako svojeglava, sva sreća da sam umela da ustanem, ali za to su potrebni prijatelji", istakla je u emisiji "Chit Chat" na televiziji "Hype" Tanja, koja se svojevremeno pohvalila da je čeličnog zdravlja.

"Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam... Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna", kaže glumica kojoj ljubavi kroz život nije manjkalo.

Pogledajte još fotografije Tanje Bošković u galeriji ispod.

Screenshot / Youtube / Radio Televizija Herceg Novi, ATA images Tanja Bošković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna