Voditeljka Sanja Kužet sa prvim suprugom dobila je starijeg naslednika Andriju, koji sada ima 14 godina, a sa sadašnjim mužem Nemanjom ima i mlađeg Strahinju, koji će uskoro proslaviti šesti rođendan.

Ponosna je što su obojica veliki ljubitelji sporta, baš kao i ona, pa je u njihovom domu to glavna tema.

"Sve sam aktivnija, i zbog moje dece koja su vrlo aktivna, dečaci su, okrenuti su ka sportu. Uz njih se i moje interesovanje više usmerilo ka sportu, ali to je lepo", rekla je u emisiji "Praktična žena" Sanja, koja redovno trči i igra tenis.

Njen stariji sin bavi se košarkom, dok mlađi trenira fudbal i obožava Crvenu zvezdu. Iz velike ljubavi prema ovom sportu se sa nepunih 5 godina odvojio od roditelja i brata, kako bi sa timom išao na kamp u Bugarsku u trajanju od nedelju dana. Voditeljka priznaje da joj je odvajanje od sina teško palo, ali da je shvatila da je on za taj korak bio spremniji od nje i nije želela da sputava njegove želje.

"Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih 5 godina otišao na kamp od 7 dana sa svojim timom. Potpuno sam. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali, i da sve to bude još čudnije - sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao 'hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje'. I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili, 7 dana. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala, i verujem mu i dan danas, da je ta njegova želja ogromna. I zato nisam imala dilemu, jer bih znala da bi bio mnogo tužniji da sam mu tako nešto uskratila zbog moje nesigurnosti. Tako da moram da osluškujem dete, ja možda nisam bila spremna na to, ali on jeste. Ja sad ne verujem da sam to proživela, ali jesam", ispričala je Sanja u pomenutoj emisiji.

Voditeljka je istakla da je najvažnije osluškivati želje i potrebe svoje dece, ali i usaditi im prave vrednosti.

"Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi", zaključila je.

Još fotografija Sanje Kužet pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sanja_kuzet Lepa voditeljka se odlučila na drugi brak tek kad se prepoznala pravu ljubav, u koju je posle razvoda nastavila da veruje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna