Kortni Koks najpoznatija je po ulozi Monike u hit seriji "Prijateljima", a u poslednjih godina i po plastičnim operacijama. Glumica se teško miri sa starenjem pa se redovno podvrgava estetskim korekcijama. Zbog toga se često nalazi na meti kritika, a obožavaoci tvrde da zbog previše botoksa i filiera ima "čudan izraz lica". Na kraju i ona sama je priznala da je preterala i da žali zbog svih korekcija koje je uradila na licu.

"Holivud sve otežava. Ovaj posao otežava. Odrasla sam misleći da je izgled najvažnija stvar. Sve dok izgledam dobro, biću ću dobro", rekla je Kortni koja je postala zavisna od estetskih korekcija.

"Ono što se na kraju dogodi je da odete kod hirurga koji vam kaže: 'Izgledate sjajno, ono što bi vam pomoglo je mala injekcija ovde ili filer tamo.' Onda čujete za drugog lekara", rekla je čuvena Monika, koja je, kako ističe, samo želela da izgleda mlado.

"Ljudi iz bliskog okruženja su mi rekli da sam preterala sa zahvatima.Tada sam počela da primećujem kako izgledam gore nego pre zahvata", rekla je Kortni i istakla da su određene estetske korekcije pogoršale njen izgled.

Kortni Koks plastične operacije
Profimedia 

"To nisu bile bore, to su bile bore smejalice. Morala sam da naučim da moje lice mora da ima mimiku i da mi fileri nisu prijatelji", istakle je glumica koja je sada kada više ne koristi filere oseća bolje nego ikada.

"Nekako posedujem sve. Sa onim što se ne osećam ugodno, nastavljam da radim kako bi rasla i menjala se", priznala je 58-godišnja glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna