Sanja Kužet je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem, a sreću su "isprobavali" pune dve godine koliko su živeli zajedno pre nego što su odlučili da se venčaju. Jedna od presudnih stvari je, sigurno, bila i činjenica da se on lepo slaže i sa Sanjinim sinom iz prvog braka, Andrijom.

Jedne od naših najlepših voditeljki i dalje održava lep odnos i sa prvim mužem, Zoranom. Sanja kaže da od njih sve besprekorno funkcioniše, samo što nisu u zajednici.

"Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete." Ovakav odnos je veoma važan i zbog činjenice da Zoran i ona rade u istoj firmi što znači i mogućnost da se često susreću

"Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli", objašnjava Sanja. Njihovo druženje je postojalo i pre braka, pa izgleda nema razloga da se ne nastavi dobra komunikacija i kad se on okončao. Ljubavni život lepe voditeljke je i u drugom braku harmoničan, jer sa Nemanjom deli iste stavove i dugo se zna - još od gimnazijskih dana. 

grand_23092020_0032.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Nemanja i ja smo se, u međuvremenu, sretali u gradu. Uvek bismo se lepo ispričali, ali nije bilo nagoveštaja da bi nešto moglo da se nastavi, sve do jednog trenutka. Zašto i kako - ko bi znao?", opisala je Sanja početak drugog braka. 

Po njenim rečima, vraćamo se tradicionalnom pristupu pa se vrednuje kad nekoga dobro poznajete i znate da je iz dobre porodice. 

"Kad upoznate nekog novog, obe strane imaju mnoštvo predrasuda koje vam možda ne dozvoljavaju da doprete jedno do drugog", kaže voditeljka. Sa Nemanjom je bila u vezi u najranijoj mladosti pa sad nema nedoumica i nesigurnosti. Sklad kod kuće pomaže joj da i u poslu bude uspešna, a pleni i uvek doteranim izgledom. Njene najlepše kombinacije pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna