Pevačica Nataša Bekvalac ovih dana prikovana je za krevet. Ona je obavestila obožavaoce da ju je "pokosio" virus i da joj je trenutno veoma loše.

Trenutno se nalazi u svom domu, gde prima infuziju, a sa pratiocima je podelila kako se oseća i kakve simptome ima.

"Nikada u životu ovo nisam osetila, ljudi kakva je ovo virusčina. Svaka kost me neizdrživo boli, ja ne mogu da pomerim prst, oko, ništa. Temperatura divlja. Isuse, ovo je gore sto puta od korone", napisala je pevačica, a želje za brz oporavak se nižu jedna za drugom.

Nataša Bekvalac
Instagram / bekvalceva 

Nataša je, inače, nedavno objavila da se na neko vreme povlači sa scene, kako bi završila novi album. Ona je u prethodnom periodu imala pregršt nastupa, kao i uspešnu američku turneju, a sve je zaokružila koncertima koje je održala za doček Nove godine, kao i reprizu.

"Volim nas, volim što je uvek ljubav. Ovo je bila za mene privatno jedna od najtežih godina, poslovno veoma uspešna. Moja ekipa i ja svirali smo samo za vas više nego ikada, vreme je da uzmemo mali odmor i obnovimo energiju. Ovo je period koji ću iskoristiti za boravak u studiju, zatvaram se i ne izlazim dok ne završim magičnu muziku koju stvaramo. Vreme je za novi album", poručila je novosadska Barbika nedavno.

Tokom prošle godine je, kako je priznala, imala mnogo teških trenutaka i tuge, ali sa javnošću nije želela da deli o čemu je tačno reč.

"Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće, nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slike jesu... Ali ko još slika tugu. Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat", rekla je jednom prilikom.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna