Pevačica Nataša Bekvalac održala je dva spektakularna nastupa 31. decembra i 1. januara - u novogodišnjoj noći zabavljala je publiku u Budvi, dok su reprizu dočeka sa njom proveli posetioci jednog hotela na Kopaoniku. Presrećna zbog prepunih klubova i ljubavi koju je razmenjivala sa obožavaocima, Nataša je podelila utiske nakon prazničnih noći, ali i otkrila da se na neko vreme povlači i da neće nastupati.

Iako je zadovoljna 2022. godinom kada je poslovni plan u pitanju, privatno je prethodna godina za nju, kako je otkrila, bila izuzetno teška.

"Volim nas, volim što je uvek ljubav. Ovo je bila za mene privatno jedna od najtežih godina, poslovno veoma uspešna. Moja ekipa i ja svirali smo samo za vas više nego ikada, vreme je da uzmemo mali odmor i obnovimo energiju. Ovo je period koji ću iskoristiti za boravak u studiju, zatvaram se i ne izlazim dok ne završim magičnu muziku koju stvaramo. Vreme je za novi album", poručila je novosadska Barbika.

Iako nije želela da otkriva koji događaji su joj prošlu godinu učinili teškom, Nataša je nedavno iskreno priznala da u sebi nosi mnogo tuge, kao i da život koji živi nije onakav kakvim ga je zamišljala.

"Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće, nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slike jesu... Ali ko još slika tugu. Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat", poručila je tom prilikom pevačica.

Njena najveća sreća i snaga svakako su ćerke Hana i Katja, koje je dobila sa bivšim muževima Danilom Ikodinovićem i Lukom Lazukićem, dok je u međuvremenu bila u braku i sa Ljubom Jovanovićem, sa kojim nema zajedničke dece.

"Kad se razvodiš, emocija je jasna, pre toga patiš, a kada do razvoda dođe, već je rešeno. Mojoj deci nije bilo teško objasniti zbog čega se razvodim, one su pametne i razumele su", rekla je pevačica jednom prilikom.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna