Žarko Jokanović je najavio da piše novu seriju, ali je ipak ispratio i epizodu "Igre sudbine" u kojoj je "ispraćen" lik Ade Kanački na "poslednji počinak". Nju su osmislili novi scenaristi, a muž Milice Milše koja je dosad igrala glavnu ulogu imao je oštru primedbu na detalje u epizodi.

"O diletantima i onima oko njih, koji nakon skoro 600 epizoda ne znaju pravo ime glavne junakinje. Sa 2 grama mozga i 2 slova viška", napisao je Jokanović na Instagramu.

Uzrok besa je scena sahrane u kojoj se vidi i obeležje na grobu, a umesto  "Adriana Kanački", neko je napisao "Andrijana Kanački". Prema raspletu koji je osmišljen nakon odlaska Žarka i Milice iz serije, Ada je smeštena na neku švajcarsku bolnicu kad joj je pozlilo, a sada je podlegla bolesti. Podsetimo, Milica je baš za ovu ulogu dobila nagradu "Balkan Awards".

Žarkov komentar je izazvao brojne reakcije - od onih koji kažu da je greška stvarno nedopustiva, pa do onih koji se čude što Žarko uopšte prati seriju koju je napustio.

zarko jokanovic kritika-min.jpg
Instagram / zarjok 

Podsetimo, vest o prekidu serije je objavljena krajem prošle godine. Tada je saopšteno da ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Zapravo je došlo do sukoba između Žarka Jokanovića i producenata Nikole Burovca i Danijela Đurića došlo je, kako navode mediji, zbog samog scenarija. Njihova ideja je bila da se smanji broj likova, da priča ide više u smeru trilera i da se u seriju ubaci više kriminala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna