Pop pevačica Nataša Bekvalac oduvek je sa obožavaocima imala prisan, drugarski odnos, te mnogi u njoj vide rame za plakanje i adresu na koju se obraćaju kada ih obuzme tuga.

Atraktivna plavuša kaže da njen život ni približno nije savršen kao što se to možda čini na društvenim mrežama, ali da je iz svojih grešaka izvukla određene pouke.

Nataša Bekvalac imala zamerku za obezbeđenje na nastupu
ATA / Antonio Ahel 

"Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, devojke, devojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvek sam to želela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savete, mislite da znam nešto više, veće, nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umem da dam savet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen. Možda slike jesu... Ali ko još slika tugu. Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pesme i retke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat", iskreno se obratila Nataša svojim fanovima. 

Ona je zatim posavetovala sve žene da uzmu život u svoje ruke, budu samostalne, jake i nezavisne.

"Dame moje, niko, zapamtite, niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju decu. Zato navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasucite rukave i obezbedite sebi samostalnost i život. Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako grešim... I samo tada može voleti baš onog kog njeno srce želi, a biće zaslužuje. A ja vas volim baš takve kakve jeste", završila je pevačica svoju objavu.

natasa bekvalac
Instagram / bekvalceva 

Nataša je, podsetimo, tri puta bila u braku, a nedavno je istakla da je sama već više od četiri godine, otkako se razvela od trećeg muža Luke Lazukića. Potpuno je posvećena porodici i ćerkama Hani (15) i Katji (4), a o zaljubljivanju trenutno ne razmišlja.

"Bilo je par flertova, ali se tu završilo. Ne znam zbog čega, možda sam krenula drugi niz. Ne zato što sam nadmena i dižem sebe u visine, ali možda sam konačno počela da cenim sebe na način na koji zaslužujem. Nije lako kad obavljate odgovorne uloge, naročito tu ulogu majke. U tom periodu gde je Hana, potrebna je preko muška figura, devojčice idealizuju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele. Naročito što imaju mamu koja je mnogo grešila, ali verujem da će moje devojčice izrasti u stabilne i samostalne žene, što je moj cilj. Ali ja imam pomoć. Jovane koja živi sa mnom, pomoć roditelja, pomoć sestara, to mi je važno i neophodno", objasnila je nedavno za "Pink" Nataša.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna