Jelena Karleuša spada među one ličnosti koje uvek izazovu reakciju svojim stavom. O kojoj god temi da se radi ona se ne libi da kaže svoje mišljenje. Kako je posle šest uspešnih godina napustila "Zvezde Granda" gde je bila članica žirija, očekivano je da se bavi popularnošću ovog muzičkog šoua, a posebno zato što je na njeno mesto došla Ceca Ražnatović sa kojom godinama nije u dobrim odnosima. Ona se dotakla kolega sa kojima je sarađivala, ali i rejtinga emisije. Na njenu izjavu sada je odreagovao i Saša Popović.

"Možda joj je krivo što više nije u 'Zvedama Granda' jer dok je bila tu bila je jako dobra, ali 'Zvezde Granda' su i dalje najgledanije, pa eto joj informacija", rekao je Saša, pa se dotakao odnosa sa Karleušom nakon njenog odlaska iz žirija.

"Ja nemam loš odnos sa Jelenom i dan danas, a njoj neko stvarno daje neke pogrešne rejtinge jer jedino od koga može da dobije pravu sliku i pravo stanje kada su u pitanju 'Zvezde Granda' to je 'Agb'", zaključio je Popović.

Saša Popović o odnosu sa Karleušom
Instagram / zvezdegrandaspecijal_official 

Jelena je nedavno izazvala brojne rekacije kada je izjavila da Tošićev život nema smisla bez nje. Zbog toga se kraju oglasio i advokat njenog i dalje zakonitog supruga.

"Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. To je moj čvrst stav. Sa druge strane, demanutujem da sam ikada izjavila da ja mom mužu ne dam razvod. Postoji snimak emisije i taj deo prosto ne postoji. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja - ne udružuju se sa njima protiv nje. Lepo kažem - pravi muškarci. Apelujem na advokata oca moje dece da me ne izaziva i ne ućutkuje, da se ne bismo videli na sudu.Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje", napisala je Jelena prošle nedelje na Instagramu, nakon što joj se suprug obratio preko advokata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna