Milica Milša ume da osveži jednostavne modne kombinacije odabranim detaljima. Tako je bilo i sinoć kad je zablistala na dodeli nagrada "Balkan Awards", gde se pojavila u crno-sivoj svilenoj haljini sa sitnim printom. Glumica je primila priznanje za svoju ulogu Ade Kanački, u seriji "Igra sudbine" koju je, u međuvremenu, napustila.

Na svečanu priredbu, ona je došla u pratnji svog supruga, Žarka Jokanovića koji je, takođe, izašao iz projekta za koji je napisao više od 400 epizoda. Kako je tada rekao, 

Naravno, to nije sprečilo Milicu da uživa u priznanju, kao i u društvu svoje drage koleginice Danice Ristovski koja je, takođe, nagrađena. Obe glumice su se naročito doterale za ovu priliku, ali se ipak ženama najviše zadržao pogled na Miličinoj ogrlici. 

milica milsa cc ogrlica sanel-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Reč je o popularnoj "CC" ogrlici modne kuće Šanel koja je "tiha čežnja" mnogih žena. Ovakav komad se teško može nabaviti za manje od hiljadu evra i to ako ima obične kristale, a ne drago ili poludrago kamenje. Čuveni logo mnogi povezuju sa Koko Šanel, ali je istina nešto drugačija.

Veruje se da je slavna kreatorka za njega dobila inspiraciju gledajući grb Katarine de Mediči. Francuska kraljica je u 16. veku poželela da ukrsti dva slova C, a nekad oko njih uplitala i slovo H, radi svog muža, kralja Henrija.

Logotip za koji i u 21. veku kažu da je dizajnerski "san snova" elegancije i jednostavnosti, danas predstavlja simbol prestiža i luksuza. Može da se nosi u skoro svim prilikama, čak ga je Karl Lagerfeld farbao i fluorescentnim bojama. Viđamo ga ne samo na nakitu, već i na tašnama, cipelama, patikama, kozmetici.

A kako je izgledala Milica, kao i druge dame na dodeli nagrada pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Na dodeli nagrade "Balkan Awards" pokazala skupocenu "šanel" ogrlicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna