Lepa, mlada crnka duge kose neprekidno je uz Lepu Brenu- kraj nje je na koncertima, na putovanjima, ali i na slikama za Instagram. Nije ni čudo što je privukla pažnju svih medija, a mi smo o Ivi Banićević pisali kad joj je naša popularna pevačica otpevala "danas nam je divan dan" pre par meseci.

Lepa Iva je prateći vokal,  a pored toga što nastupa u bendu Lepe Brene, učestvovala je i na Evroviziji, nastupala je sa grupom Balkanika i sa pevačicom Aleksandrom Radović. Mnogi ne znaju, ali ona je i unuka našeg čuvenog glumca...

U pitanju je Petar Banićević, koji je publici ostao u sećanju kao dr Vulović u seriji "Srećni ljudi". Iva se dede seća s velikom ljubavlju. "On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet. Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige", ispričala je jednom prilikom.

lepa brena i iva banicevic 4-min.jpg
Instagram / ivabanicevic 

"Imali smo naš svet, koji sam jako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu."

Iva je i danas okružena ljubavlju, a i Brena i Boba su veoma pažljivi prema njoj. Tako je tokom turneje po Americi bila njihov gost kad je Brena slavila rođendan, a onda su dve pevačice zajednički proslavile i Ivin "divan dan."

Pogledajte kako uživaju, u galeriji slika!

Instagram / ivabanicevic Mlada pevačica se ne razdvaja od Lepe Brene.

Tekst: Lepa&Srećna