Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, ne prestaje da privlači pažnju ni muzikom, ni izgledom. Zbog toga što se ne stidi svojih oblina, ali i originalnog stajlinga je mnogima inspiracija, a na Instagramu često objavljuje odevne kombinacije koje ne prestaju da se komentarišu.

Ista situacija je i sa njenom kosom. Boju menja često, a skoro svaka promena u kratkom vremenskom periodu postane i novi trend.

Jedno vreme je bila platinasta plavuša i tada je nosila kosu do struka. Radeljak joj je bio na sredini, a koren tamniji.

 A onda je rešila sa skrati kosu i postane prava Merlinka.

 Bila je crna, smeđa, bakarna, a njena najnovija boje kose nikoga nije ostavila ravnodušnim. Ofarbala je kosu u crnu boju, dok je prednje pramenove obojila u belo.

Ova promena koju je napravila Senidah izazvala je oprečna mišljenja, dok su jedni oduševljeni kako joj stoji ova efektna kombinacija, drugima se uopšte ne dopada.

Sve u svemu, Instagram preplavljen je lajkovima i komentarima, a pevačica se trudi da stalno bude nova i publici zanimljiva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna