Lepa Brena uživa na turneji po Americi gde publika peva s njom u glas na svim nastupima, ali tamo je provela i rođendan. Boba Živojinović i ona su izašli na romantičnu večeru, a ovih dana su oboje i više puta viđeni sa tajanstvenom lepoticom.

Crnka duge kose i krupnih očiju privlači pažnju svojim izgledom, a na njenom profilu "caruju" slike sa Lepom Brenom. Njih dve su nerazdvojne.

Ime ovog tamnokosog anđela je Iva Banićević, a mlada dama je neodoljiv kontrast Breninoj lepoti. Obe su visoke i vitke, jedna crna, a druga plava i umeju da poziraju tako da se snime veoma atraktivne fotografije.

iva banicevic lepa brena 4.jpg
Instagram / ivabanicevic 

Iva ima predivan vokal i odlična je pratnja Breni, a prognoziraju joj i lepu solo pevačku karijeru. Zgodna pevačica je iz umetničke porodice, a scena joj je "u krvi". Ona je unuka legendarnog srpskog glumca Petra Banićevića.

"On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet. Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige", ispričala je jednom prilikom. "Imali smo naš svet, koji sam jako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu."

Iva i sad radi okružena ljubavlju. Za njen 27. rođendan, Brena je organizovala okupljanje u restoranu gde je čak i Bil Gejts proslavio rođendan. Uz tortu, vatromet i okupljen ceo muzičarski tim, mlada pevačica je imala čast da joj pesmu "Danas nam je divan dan" peva lično - Lepa Brena!

A kako izgleda lepa Iva, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / ivabanicevic Mlada pevačica se ne razdvaja od Lepe Brene.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna