Suzana Mančić već decenijama mami poglede gde god da se pojavi. Njen zaštitni znak su osmeh i lepota, ali i harizma kojom zrači. Sa nepunih 18 godina pojavila se na javnoj sceni, a iako se o njenoj pojavi naširoko govorilo ona se borila sa nesigurnostima.

"Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi jos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj na Saše Popovića na to da i ne spominjem... On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP 'Ne kuni me mati', došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe", započela je priču Mančić, pa nastavila:

"Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla 'Pa ja nisam Lepa Brena', a on je rekao 'Ti ni ne možes da budeš Brena'. Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše", ispričala je Suzana u emisiji "Puls Srbije".

Dragana Katić je ispričala da njen početak saradnje sa Sašom Popovićem nije bio lak, te i da je njen višak kilograma bio "kamen spoticanja".

"Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja", ispričala je voditeljka svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

"Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući", rekla je Katićeva i dodala:

"Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: 'Ajde da se skineš', i ja se skinem, a on vikne: 'Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!' I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje" otkrila je Dragana za "Grand online" nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna