Igor Kojić se u avgustu 2021. godine zvanično razveo od Severine, a sada je najzad krenuo dalje. Kebin sin je uplovio u vezu sa glumicom Teodrom Bjelicom.

"Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju. Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim", rekao je izvor i dodao da su Igorovi prijatelji presrećni jer ga vide toliko srećnog.

"Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo",  zaključio je izvor za "Kurir".

Svi detalji veze Igora Kojića i Teodore Bjelice
ATA/AntonioAhel/Youtube/Printscreen/Konacno Petak 

Igor i Teodora su se dogovorili da zajedno dočekaju pravoslavnu Novu godinu, pa su otišli na Kopaonik.

Inače, Teodora je ćerka Gordane Bjelice, glumice iz serije "Srećni ljudi" i novinara Miroslava Lazanskog, koji nikada nije želeo da je prizna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna