Dragana Katić već godinama je na "Grand" televiziji, a početak saradnje sa Sašom Popovićem nije bio lak. Voditeljka je ispričala da je njen višak kilograma bio "kamen spoticanja".

"Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja", ispričala je voditeljka svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

"Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući", rekla je Katićeva i dodala:

"Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: 'Ajde da se skineš', i ja se skinem, a on vikne: 'Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!' I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje" otkrila je Dragana koja se ponovo vratila treninzima nakon pauze.

"Sa treninzima sam prestala kada je počela korona jer sam se plašila tada da idem u teretanu. Kako sam nedavno preležala virus, odlučila sam da ponovo krenem. Volim teretanu i atmosferu iste i baš mi je nedostajala. Motiv mi je da povratim staru kondiciju, kilažu i figuru. Navijam da u svemu tome uspem, bar je do sada tako bilo", rekla je Dragana za "Grand Online".

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije za 50+

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna