Jelena Đoković često izaziva oprečne komentare na Instagramu. Tako je sada, po objavi novog snimka svog treninga, dobila mnoštvo komplimenata, ali i brojne kritike.

"Imaš telo jogine i balerine", "Svaka čast", "Ja bih se ukočila da samo probam ovo", neki su od pozitivnih komentara. "Izgleda kao kostur", "previše je mršava" i "noge su joj kao štapići", odgovaraju drugi, a svi bi da saznaju kakve su ovo vežbe koje radi žena Novaka Đokovića, kao i kako se hrani.

Novi sport Jelene Đoković je kapoera, specifična veština koja u sebi sadrži elemente plesa, kao i borbe sa zamišljenim protivnikom. Nastala je među afričkim robovima u kolonijalnom Brazilu, a Novaku i Jeleni je nju približio Marčelo Santos.

Ovaj majstor kapoere, poznat i pod nadimkom Meštre Pulmao, radio je sa našim teniserom, a i Jelena je imala priliku da ga upozna na letnjem godišnjem odmoru.

Sada joj je, prema snimku koji je objavila na Instagramu, poslao "domaći zadatak", a Jelena se trudi da ga što vernije kopira.


Kad je letos počela, kaže da joj je trening bio veoma naporan. "Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo. Nisam mogla jedan sklek da uradim - ni ženski. Ovo je stvarno napredak i ako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja", otkrila je tada.

Sada Jelena radi sklekove bez problema. "Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako. Lepo je. Drugačije je", bila je oduševljena već prvim treninzima s majstorom iz Brazila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna