Poslednjih nekoliko godina, manekenka Krisi Tajgen je prošla kroz muke kakve se ne mogu nikad preboleti. Izgubila je bebu zbog problema sa placentom, a za to detence koje su se on i njen muž Džon Ledžend dugo borili.

Isplakala je more suze, ali je posle samo nekoliko meseci odlučila da ponovo krene na isti put iskušenja - upustili su se u novi pokušaj vantelesne oplodnje.  Sad imaju razloga za slavlje.

Nešto više od dve godine pošto im je umro sin Džek, čiji su gubitak objavili i na Instagramu, Džon i Krisi su presrećni zbog rođenja deteta.

krisi tajgen dzoni ledzend-min.jpg
Instagram / chrissyteigen 

"Srećan sam što mogu da s vama podelim lepe vesti", kazao je Džon na nastupu. "Ovo je dan blagoslova, stigla nam je nova beba. Nisam mnogo spavao, mnogo sati sam proveo u bolnici, ali sam pun energije", kazao je pevač pred početak koncerta.

Krisi (37) i Ledžend (43) već imaju ćerku Lunu i sina Majlsa. Pevač još ne otkriva ni kog je pola treća beba ni kako će se zvati, a srećna mama se još nije oglasila na Instagramu.

Pre nekoliko meseci, ona je pokazala trudnički stomak, ali i otkrila da se namučila zbog brojnih intervencija. "Primila sam milijardu injekcija, puna sam modrica", kazala je tada.

krisi-tajgen-min.jpg
Instagram / chrissyteigen 

"MIslim da nikad nisam izlazila sa pregleda ovoliko uzbuđena, ali do sada je sve bilo savršeno i puna sam nade", navela je tada manekenka, očito strepeći za sudbinu treće trudnoće. Očigledno je sve prošlo bez problema, a ona sama je rekla da želi što više dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna