Vesti o knjizi princa Harija su na svim naslovnim stranama, a počele su i pre nego što je ona zvanično objavljena. Na meti napada u memoarima "Rezerva" su svi članovi kraljevske porodice.

Kamila Parker Boulz je proglašena za "pravo zlo", Kejt Midlton se drznula da "uznemirava Megan pred venčanje", a tuča s Vilijamom je opisana do detalja. Konačno je stigao odgovor!

Tekst potpisuje ujak Kejt Midlton, ali mnogi veruju da iza njega stoji čitava palata. Na stotine komentara u britanskim medijima pokazuje da se sa mišljenjem ujka Garija Goldsmita mora ozbiljno računati.

Prvo je, naravno, pitanje navodnog sukoba oko dečijih haljinica za Meganinu svadbu. Hari je objavio seriju poruka u kojima se Kejt žali kako je Šarlotina haljina prevelika, a Megan je upućuje na krojača spremnog da obavi prepravke.

princeza sarlot vencanje megan markl 0372373583-min.jpg
Profimedia 

"Besmislica! Stvarno ne verujem u ovu verziju. Kejt je izuzetno sposobna osoba koja sve može sama da reši. Rođena je u porodici koja ume da se snađe", piše njen ponosni ujak. "Ima ogromnu podršku mlađe sestre Pipe i majke, moje starije sestre Kerol, koja vodi vrlo uspešnu firmu. Kerol je naučila ćerke da se problemima bave mirno i sposobno, a ne da histerišu."

Najružnije je što je Hari, u sve to, upleo i malo dete - svoju rođenu bratanicu. "On, koji se preselio u Kaliforniju da sačuva privatnost svoje dece, sad se usuđuje da otkriva takve stvari o princezi Šarloti. Kakvo je to licemerje", pita Geri koji kaže da je pobesneo čitajući ove redove. 

princeza sarlot 0404330539-min.jpg
Profimedia 

Prema njegovim rečima, Kejt nije "kraljica drame". Nema šansi da bi ona mogla da dodatno uznemirava jednu mladu pred venčanje, ona zna kako to izgleda.

Sa druge strane, Megan je uradila "sve što ne treba" kad je stigla u kraljevsku porodicu. Prvi konflikt je nastao kad je prokomentarisala Kejtinu zaboravnost posle porođaja s princom Lujem. "To je sve zbog hormona, čak se kaže bebeći mozak", izletelo je tad Megan.

Upravo joj je zbog ovakve drskosti Vilijam upozorio svoju buduću snaju. "Mi se ne ponašamo tako ovde, to je nepristojno", kazao joj je, navodno, podignutog kažiprsta. Megan je odbrusila: "Ljubazno te molim da skloniš taj prst pred mojim očima", piše u knjizi princa Harija. Ipak,  Goldsmit smatra da je Vilijam bio u pravu.

"S kakvim pravom ona tako nešto kaže? Pa tek su upoznale! Ja ne bih to rekao ni najboljoj prijateljici svoje žene, a znamo se 40 godina.

kejt midlton princ dzordz vilijam sarlot luj 0697477282.jpg
Profimedia 

Geri otkriva i kako je Megan pri prvom susretu zagrlila Vilijama. "Ja sam Amerikanka", uzviknula je pritom, a na tu je kartu igrala kad god joj je odgovaralo. Kad su im Kejt i Vilijam prvi put došli na večeru, ona ih je dočekala bosonoga i u pocepanim farmerkama. "Mogla je malo bolje obučena da dočeka budućeg kralja", kaže Goldsmit.

On nabraja još mnogo stvari koje u knjizi princa Harija "ne piju vodu".

"Nije mu smetalo što je rođen u kraljevskoj porodici kad je mogao da ide na luksuzna putovanja, da stigne i na Južni i na Severni pol", podseća Kejtin ujak. "Kaže da mu je čak i venčanje bilo skromno. Nama, smrtnicima, pala je vilica zbog toga kako je ono izgledalo."

Najbolnija rečenica u ovom tekstu je sigurno ona koja se odnosi na Harijevu zaradu od knjige - procenjuje se da će ona doneti 20 miliona dolara.

"To je veliko bogatstvo, ali radi njega je morao da gurne celu porodicu pod autobus", piše Goldsmit. "Šta će mu ostati kad potroši komercijalnu vrednost toga što je nekad bio princ? Ništa, osim činjenice da i Megan najavljuje memoare.

Da li će mu porodica ikad oprostiti? Sumnjam", završava Kejtin ujak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna