Snimak Jelene Đoković na novom treningu je uzbudio čitam Instagram, jer je nikad dosad nismo videli u ovakvoj "akciji".

Sa bokserskim rukavicama na rukama, Noletova žena snažno udara po trenerovim uputstvima, a prekoputa nje je
Marsel Santos. Poznat i pod nadimkom Mestre Pulmao, on je poznati brazilski trener kapuere i kurseva samoodbrane.

Bio je u ekipi Novaka Đokovića tokom letovanja u Ljutoj, u Crnoj Gori, a i Nole je trenirao s njim. Mada Jelenu često kritikuju zbog načina ishrane i mnogi kažu da je premršava, ona je na treningu sa majstorom Pulmaom pokazala veliku snagu i izdržljivost.

Jelena Đoković trenira Instagram/mestrepulmao

"Da li sam kao klinka koja se igrala sa društvom na trgu Bitef teatra mogla da sanjam da ću imati ovakav život? Naprotiv, nisam ni pomišljala na tako nešto. Mada se sećam da sam imala neki mir u sebi i ubeđenje da je sve dobro baš tako kako jeste", rekla je Jelena jednom prilikom.

Trening sa stručnjakom za kauperu je sigurno jedan od neobičnih trenutaka kakve nije ni sanjala da će doživeti. Život sa Novakom joj je doneo mnogo takvih trenutka. 

Jelena Đoković na Vimbldonu bila u centru pažnje
Profimedia 

Kapuera je, inače, brazilska borilačka veština koja kombinuje elemente plesa, akrobatiku i muziku. Razvijena je još u 16. veku, a manevri su veoma zanimljivi pa ćete uživati i kad vidite kako Nole vežba u tom stilu.

Reklo bi se da je kapuera veoma bliska ovom slavnom paru kako zbog lepote pokreta, tako i zbog osnovnog načela - da se protivnik pobedi, a ne povredi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna