Sinoć je svet mode doživeo novi potres. Saznalo se da Dior ima novu direktorku! Sudbina je Delfini Arno bila zapisana u zvezdama. Ona je najstarije dete najbogatijeg čoveka na svetu - Bernar Arno je tu titulu preuzeo od Ilona Maska u decembru 2022. godine.

Delfin je i naslednica kompanije LVMH, najvećeg konglomerata luksuzne mode u kojem je "Luj Viton" najsjajniji dragulj. Upravo u ovoj kući je Delfin radila deset godina, a sad je dobila novu, direktorsku poziciju.

Posle uspešnog perioda tokom kojeg je "Luj Viton" zabeležio rekorde u prodaji, Delfin stiže na mesto broj jedan u brendu "Dior". Visoka, vitka plavuša izbegava pažnju medija pa se o njoj vrlo malo piše. Na njoj nema silikona, nosi jednostavnu, ali luksuznu i vrlo kvalitetnu odeću i nakit. 

"Ja govorim samo kad imam nešto da kažem", izjavila je jednom prilikom. "Moj moto je - živi skriveno i bićeš srećan". Zvuči neverovatno, ali danas niko nije siguran da li je Delfin u vezi sa Ksavijerom Nilom, takođe milijarderom, baš kao što je i njen otac.

delfin arno 0749192832-min.jpg
Profimedia 

Jedina velika prilika se ukazala medijima kad se Delfin udavala. Venčala se sa Alesandrom Valarinom Gansijom, naslednikom italijanske vinske imperije 2005. godine i ova svadba je bila medijski propraćena. Mlada je nosila venčanicu Džona Galijana, a za fotografije je bio odgovoran Karl Lagerfeld lično!

Međutim, njen razvod pet godina kasnije, kao i njena veza sa Ksavijerom, držani su u tajnosti. Ima dvoje dece, ali čak se ni njihova imena ne znaju.

delfin arno deca 0638490588-min.jpg
Profimedia 

"Više volim da pričamo o mom poslovnom životu", izjavila je Delfin u intervjuu za "Fajnenšal Tajms". Džo Elison, koja je vodila taj razgovor, piše kako Arnoova ćerka deluje vrlo povučeno i govori veoma tiho.

Ni blizu onome kakva je na poslu. Opisuju je kao nekog ko deluje izuzetno autoritativno, rođena je, kažu, da upravlja i povezuje najrazličitije delove organizacije. Sa desetinama brendova u kompaniji LVMH, stotinama kreatora i hiljadama manekenki, talenat za upravljanje je dokazala već nebrojeno puta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna