Kad su slike Šanel Hejs u bikiniju osvanule u medijima, svi su bili šokirani koliko je nekadašnja voditeljka i manekenka smršala. Višak od 60 kilograma se istopio sa nje!

Međutim, premda se telo oslobodilo viška kilograma ravnoj težini "punije" manekenke, ova dijeta ima i svoje negativne strane. Šanel je počela da gubi kosu, a evo šta se desilo sa kožom!

"Tu sam da pokažem da su normalna i ona tela koja nisu savršena", piše Šanel na svom Instagram nalogu. 

"Pišete mi da sam nekad bila zgodna, a da sad nemam šta da pokažem. Da mi stomak visi kao prazna torba. E pa želim da pokažem da je za ljude i da se ugoje i da oslabe. Ja sam mama dva dečaka, studiram i vodim svoju firmu, a slike ne objavljujem radi profita", tvrdi ona.

"Hrana je za mene bila kao droga, pogotovo kad sam tužna. Nikada nisam bila zadovoljna svojim izgledom, čak ni onda kad sam nosila broj 34", rekla je u jednom intervju.

sanel hejz
Profimedia 

Za božićne praznike, pokazala je da i dalje teško odoleva hrani. "Ko da ostane dosledan pred svim tim čokoladama i siru, pitu i svemu što imamo na trpezi", upitala je Šanel, objavivši sliku kako jedva uspeva da zakopča farmerke. "Nemojte se stideti da zatražite pomoć", ohrabruje ona sve svojim primerom.

Šanel je neko vreme praktikovala vrlo stroge dijete. Zbog tih režima i jakih treninga je bila počela i da joj opada kosa.

"Nisam baš shvatila kad je to počelo pošto i inače imam visoko čelo", objašnjava Šanel. "I kosa mi je tanka, to me je oduvek mučilo. Mislim da je postepeno opadala sve više kad sam rađala", objašnjava ova poznata mama.

Pomogla joj je transplantacija kose, a hirurgija je bila tu i da reši problem ogromnog viška kilograma. Posle barijatrijske operacije želuca, uspela je da smrša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna