Kad su počeli da se zabavljaju 2016. godine, princ Hari je želeo da što pre dovede Megan Markl u London. Ipak, i tada je malo brinuo da li će dvosobna kućica u kojoj je živeo zadovoljiti očekivanja zgodne glumice.

"Živeo sam tamo nekoliko godina, i ona jeste u okviru palate. Ali to je stara kuća sa niskim plafonima, to nije palata, samo je blizu nje. Bilo me je sramota", piše Hari u memoarima koji su, pod nazivom "Rezerva" počeli da se juče prodaju.

"Posmatrao sam je dok smo išli ka kući, osetio sam olakšanje kad sam video da kod nje nema nikakvih znakova razočarenja", piše Hari. Međutim, to se promenilo kad je vojvotkinja od Saseksa ušla u prvu sobu. Plafoni su bili niski kao u kućici za lutke. Megan je bilo žao što Hari, onako visok, stalno udara glavom u tavanicu.

princ hari i megan markl profimedia-0744811337.jpg
Profimedia 

"Rekla je nešto u stilu - kao stan za studente", kaže princ. On sam nikad ranije nije ni primećivao koliko je mu je nameštaj u kući pohaban. Megan naročito nije impresionirao "lejzi beg" koji je bio "usklađen" sa smeđom sofom.

Kad se buduća mlada uselila, odlučili su da kupe još par jeftinih lampi i naručili polovan kauč. Platili su ga njenom kreditnom karticom.

Princ Hari o ženi sa kojom je izgubio nevinost
Profimedia 

"Bilo me je baš sramota kad su nas pozvali na čaj kod princa i princeze od Velsa (Vilijama i Kejt Midlton)", piše Hari. "Njihova desetosobna kuća je izgledala kao muzej u poređenju s mojim stančićem."

Britanski mediji podsećaju da su, posle venčanja, i Kejt i Vilijam živeli u dvosobnoj kućici. Tek kasnije su se preselili u takozvani "stan 1A", u Kensingtonskoj palati.

princ vilijam kejt midlton barak obama 0488160402-min.jpg
Profimedia 

Kućica "Notingem Kotidž" u kojoj je Hari bio smešten od 2013. godine, kao momak, delo je cenjenog arhitekte Kristofera Rena, još iz 18. veka. Nakon venčanja, Hari i Megan su se preselili u desetosobnu kuću "Frogmor Kotidž", na imanju kraljice Elizabete u Vindzoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna