Pevačica Slađa Alegro od 2016. godine je u skladnom braku sa Zoranom Dragašem. Današnji datum za njih je posebno važan, jer su pre tačno sedam godina izgovorili sudbonosno "da", a godišnjicu su obeležili u Milanu, na romantičnom putovanju.

"Na današnji dan pre 7 godina u ovo vreme sam čekala haljinu koja je šivena za mene, da se obučem, malo se sama našminkala, kuma mi sredila kosu, kuća je bila puna nama dragih ljudi. Bilo je to jedno predivno popodne. Skromno, 'tiho', a srce i duša 'glasno' bili srećni. Tako je i danas", napisala je pevačica uz fotografiju sa mužem, koji se takođe oglasio porukom, te otkrio zanimljivu anegdotu - da mu Slađa i danas zamera što je pre svadbe nije verio.

"Nikada ništa nismo radili i živeli teatralno, iako se to očekuje zbog prirode posla gospođe Dragaš. Tako smo se i uzeli. Nisam klečao, nisam imao prsten… Prebaci mi i dan danas zbog toga… U vožnji: 'Hoćemo se uzeti?', 'Hoćemo', pogledali kalendar, odlučili se za 11.01.2016, telefonom za dva sata sve organizovali. Tako i danas, dosta pragmatično, ali uvek sa puno emocija i što je najvažnije zajedno, sve rešavamo u životu (jedino što ja malo više teglim kofere)", napisao je Zoran na društvenim mrežama.

Slađa je, inače, jednom prilikom ispričala da ona i njen suprug nisu želeli da prave veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, budući da su se prethodno suočili sa spontanim pobačajem. Nakon duge borbe za potomstvo, 2018. godine dobili su ćerku Milu.

"Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovno pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dve svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči, tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba. već večera i okupljanje najbližih. Volim velike svadbe, da sve bude po običajima, volim da se veselim, ali eto zbog mog spontanog pobačaja ja sam tada odlučila da to bude u krugu najbližih, pa smo nadoknadili kada se Mila rodila", ispričala je jednom prilikom Slađa u emisiji "Od A do DA".

Još fotografija Slađe Alegro sa mužem pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sladja.allegro Slađa Alegro sa mužem Zoranom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna