Slađa Alegro ove godine napunila je 43 godine, a naslednicu je rodila u 39. godini, nakon dugogodišnje borbe da se ostvari kao majka.

Iako je strahovala da ćerkici iz prevelike ljubavi neće moći da postavi određena pravila, pevačica je zadovoljna načinom na koji zajedno sa suprugom vaspitava malenu Milu.

Dijeta Slađe Alegro
Instagram/sladja.allegro 

"Od njenog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve "dijabole" od roditelja, zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi, i onda od te prevelike ljubavi plašiš se da negde nešto ne omaneš. Ja stvarno mislim da nigde nismo omanuli za sada, bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Razmazite dete, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela. A za to buduće ludo vreme, mora se sama potruditi, kao što smo se mi trudili, ja na primer svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se napravi poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema meni i svom detetu", iskrena je bila pevačica za "Republiku".

sladja alegro.jpg
Instagram / sladja.allegro 

Mila je još mala, ali pokazuje ljubav prema muzici, iako više voli strane numere, od onih koje izvodi njena mama.

"Ja sam se trudila dok je bila u stomaku da puštam malo narodnu muziku, nešto što ja volim da slušam, mazila sam je, ali ona nije reagovala, nije se mrdala uopšte. Onda je došao tata sa 'Zabranjenim pušenjem' i dete je reagovalo, znači mama, džabe se trudiš, ništa od toga. Mi generalno kod kuće slabo puštamo domaću muziku, uglavnom ide Radio Karolina koji ja uglavnom slušam, i vidim da joj se posebno dopadaju neke brze pop stvari koje su stare i po 50, 60 godina. Danas mi je rekla: 'Možeš li da mi pustiš nešto da plešemo, ali bih volela nešto malo jače.' Tako da, ne reaguje na narodnu muziku, ne zanima je ništa što je domaće, bar do sada nije pokazala da je to interesuje i ne trudimo se da joj nešto forsiramo, još uvek je vreme za dečije pesmice, nema potrebe da sluša bilo šta drugo, pa čak ni moje pesme", istakla je pevačica.

Fotografije Slađe Alegro sa mužem Zoranom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sladja.allegro Slađa Alegro sa mužem Zoranom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna