Slađa Alegro u januaru 2016. godine zavetovala se na večnu ljubav Zoranu Dragašu, a tada su organizovali građansko venčanje i svadbeno slavlje.

Nekoliko dana kasnije, rekli su sudbonosno "da" i pred Bogom, a pre nego što su stali na "ludi kamen" Slađa i Zoran zabavljali su se devet godina.

"Upoznali smo se na moru pre sada već deset godina i nekako, ne treba ljude da tražite, oni sami nekako dođu. Kao što imam utisak za moje saradnike, tako isto i za svog supruga. Čini mi se da je Bog to sve uradio kako treba i ja sam zaista ponosna na naš odnos, na naš brak, na našu porodicu i na našu zajednicu", rekla je svojevremeno Slađa za "Toxic" TV:

Pevačica se prisetila i trenutka kada je shvatila da je Zoran pravi čovek za nju.

"Mi smo u vezi bili devet godina. Kad sam njega izabrala, odnosno izabrali smo se, od trenutka kad me je zagrlio, znala sam da mi je tu mesto. Kad sam upoznala njegovu majku i kad sam videla kako se on ponaša prema svojoj majci, tada mi je sve bilo jasnije. Moje dete ima od koga da uči, uz koga da raste i znam da će joj sigurno dati najbolji primer", ispričala je jednom prilikom pevačica, koja se sa suprugom dugi niz godina borila za potomostvo.

Godine 2018. rodila im se ćerkica Mila, koja je kruna njihove ljubavi. Slađa često ističe da kod svog muža najviše voli njegovu dobrotu.

"On je prvenstveno nekako mudar, zaista pleni dobrotom i takav mu je i osmeh", rekla je ranije ona.

Zoran je Slađi najveća podrška, kako u privatnom životu, tako i u poslu.

"Muškarac da bi vas pratio mora da bude bara-bar sa vama ili jači od vas. Kad kažem jači ne mislim na finansije, nego na mozak, dušu i na karakter. Ja imam sreću da živim sa čovekom koji podržava svaki moj korak, strast prođe, sve prođe, ali ostaje to da sa nekim zaista budete prijatelj, da vas prati", iskrena je bila Slađa za medije.

Slađi Alegro je, inače, ovo drugi brak. Njen prvi muž bio je Milorad Lekić, zvani Leka, koji je 2010. godine uhapšen, te pevačica o njemu nerado govori.

Slađa se samo jednom javno osvrnula na bivšeg supruga.

"Mi smo se odavno razišli. Godinama ne znam ništa o njemu i njegovom životu. Iznenađena sam što je to uopšte tema", poručila je ona tom prilikom za "Kurir".

Još fotografija Slađe Alegro sa sadašnjim mužem Zoranom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sladja.allegro Slađa Alegro sa mužem Zoranom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna