Đorđe Stojković i njegova supruga Ivana u decembru 2022. godine postali su roditelji dečaka Nestora, a prinovu su dugo priželjkivali. Glumac je sada otvoreno ispričao da pre Ivanine trudnoće prognoze lekara nisu bile obećavajuće i da im je savetovano da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji.

On je otkrio i da je sa suprugom doneo čvrstu odluku da će usvojiti dete, ukoliko ne budu mogli da dobiju biološkog naslednika.

"Bog nas je pogledao, iako su nam doktori rekli da nećemo moći da dobijemo bebu prirodnim putem. Savetovali su nas da idemo na vantelesnu oplodnju, ali nismo gubili veru i nadu. Nestor je dete ljubavi, podrške, uzjamnog poverenja. Nas dvoje smo oduvek izuzetno bliski i sve radimo kao tim, oboje smo bili svesni da ćemo dete, ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, usvojiti, jer želimo da budemo roditelji. Beba je predivan plod naše međusobne želje, razumevanja i poštovanja", ispričao je sada Đorđe za magazin "Gloria".

Nestor je na svet došao mesec i po dana pre termina, a glumac se tada kratko oglasio i zahvalio čitavom lekarskom timu.

"Želim da se zahvalim celom osoblju 'Dragiše Mišovića' i doktoru Peđi Jakovljeviću, koji su doneli na svet mog sina Nestora", rekao je on nakon što je postao tata.

Đorđe Stojković, poznat po ulogama u serijama "Vojna akademija" i "Radio Mileva", kao i filmu "Toma", suprugu Ivanu upoznao je preko društvenih mreža, a venčali su se u junu 2021. godine.

Ivana je psiholog, psihoterapeut i savetnik transakcione analize, zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse, a pored toga je i instruktorka vazdušnih akrobacija u Pole Dance akademiji.

"Iznenadila me je pojavom i energijom kojom je zračila sa fotografija. Zacrtao sam sebi kao cilj da moram da je upoznam. Kontaktirao sam je preko Instagrama. Nekoliko meseci je prošlo dok ona nije postala sigurna da može da mi da broj telefona, a onda još dva-tri meseca dok nije pristala da izađemo. Velika je borba bila da osvojim njeno srce", rekao je svojevremeno Đorđe za "Gloriu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna