Memoari princa Harija koji danas zvanično počinju da se prodaju već su "procurili" toliko puta da se to ne može više smatrati slučajnošću. Reakcije su intenzivne, a broj uvređenih i oštećenih na razne načine se stalno povećava. Napadnuti su princ Vilijam, žena kralja Čarlsa Kamila Parker Boulz, pa i Kejt Midlton.

Među njima je i Kerolajn Flek, bar prema rečima njenog agenta Aleksa Malena. Voditeljka ne može lično da se brani, nije više među živima. "Da tako blati mrtvu ženu, to je odvratno", kaže Aleks.

On je Kerolajn zastupao pred medijima dok je bila aktivna na poslu, ali i sada oseća potrebu da se oglasi i zaštiti njeno ime od zloupotrebe.

"Način na koji su novinari svojevremeno pisali o njoj i način na koji su princ Hari i ona raskinuli bili su veoma tužni", priča njen agent. Kerolajn je vodila rijaliti šou program sa mnogo pikantnih epizoda. Samoubistvo je izvršila 2020. godine.

kerolajn flek izvrsila samoubistvo 0506948188.jpg
Profimedia 

"Stvarno je odvratno što princ Hari izlaže stare, zaboravljene gadosti kroz koje je Kerolajn morala da prođe i to pred celim svetom", kaže Aleks.

kerolajn flek 0288525101-min.jpg
Profimedia 

U isečku iz njegove knjige "Rezerva" koji je objavio magazin "US Vikli", Princ Hari otkriva da su se Kerolajn i on upoznali 2009. godine. Za to je bio odgovoran zajednički prijatelj koji ih je pozvao u jedan restoran. Bilo je to nekoliko meseci nakon što je Hari raskinuo sa Čelsi Dejvi.

Hari opisuje Kerolajt kao "zabavnu", "slatku" i "kul". Bila je već poznata kao voditeljka, ali je princ nije prepoznao. "Nije se uopšte šokirala zbog toga", prijatno se iznenadio Hari. "Nije imala velki ego", dodao je.

Čim su objavljene njihove prve zajedničke fotografije, nastao je haos. Za nekoliko sati, pred kućom njenih roditelja se okupila masa ljudi i napravila privremeni logor na ulici. "Isto je bilo i pred kućama dede i babe, svih prijatelja", prisetio se u svojim memoarima.

princ hari 0748717635-min.jpg
Profimedia 

"U jednim novinama su je opisali kao `moje malo iskustvo sa prostotom`", piše Hari, "a sve to zato što je svojevremno radila u fabrici. Nisam mogao da verujem da smo toliko snobovsko društvo."

Po njegovim rečima, nastavili su da se viđaju, delom zato što su istinski uživali u društvu, a delom zato što nisu želeli da priznaju poraz pred onima koji su ih opanjkavali.

"Ipak, navala novinara nam je ugrozila vezu toliko da nije bilo popravke", navodi. "Na kraju smo shvatili da to nije vredno sve te silne patnje i šikaniranja. Naročito to nije zaslužila njena porodica. Rekli smo jedno drugom zbogom i srećno", piše u knjizi "Rezerva".

Prema rečima agenta, Kerolajn se samo pravila da na primedbe u medijima reaguje sa smehom i opušteno. "Bila je zapravo duboko povređena. Bila je to jedna od mnogobrojnih nepravdi koje uopšte nije zaslužila.

kerolajn flek 0283734649-min.jpg
Profimedia 

Harijeva odluka da podseća sve druge na odvratne stvari koje su pričali o Kerolajn, i to samo da bi prodao tu svoju odvratnu knjigu, to je groteksno." Keri se ubila 2020. godine. "Osećao sam se strašno kad sam primio groznu vest da je umrla", piše Hari. "Bilo mi je mnogo žao njene porodice. Sećam se kako su svi oni patili zato što je počinila smrtni greh i zabavljala se sa mnom."

"Hari piše kao da nema nikakvu ideju zašto je Keri sebi oduzela život", navodi Malen. Za sve krivi samo medije, a on "nema pojma". "Treba da razmisli kako su on i Megan izazvali bol kraljice Elizabete i to kad je izgubila muža s kojim je bila u braku 70 godina. Porodica treba da mu konačno oduzme sve kraljevske titule", zaključuje Malen.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna