Božić je ove godine doneo najveću radost u dom popularnog srpskog glumca Stevana Piala. Njegova supruga Una porodila se baš 7. januara 2023. i na svet donela njihovu drugu ćerku, kojoj su ponosni roditelji dali ime Kata.

"Mir Božiji, Kata se rodi!", napisao je glumac na društvenim mrežama, nakon čega su usledile brojne čestitke.

Kata je žensko ime grčkog porekla i skraćeni je oblik imena Katarina, što znači "uvek čista", te je značenje skraćene verzije, imena Kata - "čista".

Stevan i Una su u braku od 2019. godine, a stariju ćerku Rosu dobili su 2020. Glumac, koji je najpoznatiji po ulozi Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", jednom prilikom istakao je da ravnopravno sa suprugom učestvuje u svim obavezama oko naslednice.

"Za roditeljstvo je potrebna dobra organizacija, što je meni u početku bilo izazovno, ali došlo je do toga da sam sve svoje obaveze uskladio sa porodičnim životom. Učestvujem potpuno, nemamo podelu poslova, tako da i moja žena Una ima svoje slobodno vreme, a ja menjam pelene, hranim i kupam dete", izjavio je Stevan jednom prilikom.

Popularni par upoznao se u Uninom rodnom gradu Valjevu, a glumac je svojevremeno otkrio da se u šarmantnu plavušu zaljubio na prvi pogled.

"Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak. Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana. Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života", rekao je jednom.

Još fotografija Une i Stevana Piala pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stevanpiale, Instagram/samosvegastavidosta Glumac Stevan Piale sa suprugom Unom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna