Sofija Rajović pre nekoliko godina ustanovila je da ima problem sa insulinskom rezistencijom, a sve je počelo kada se za tri nedelje ugojila čak 10 kilograma.

"Prvi znak za uzbunu bio je kada sam za tri nedelje dobila čak deset kilograma! Da stvar bude gora, uopšte nisam mnogo jela. Bila sam u čudu, nije mi bilo jasno kako se to dogodilo", ispričala je glumica za "Informer".

Ona je tada počela da drži dijetu, ali kilogrami nisu odlazili.

"Jednom sam izgubila svega 400 grama. E, to me je dovelo do ludila! Mesecima sam se odricala svega, merila se, a svaki put kad sam stala na vagu, imala sam manje tek nekoliko grama", mučila je muku Sofija, a onda se obratila lekaru i tek tada rešila problem.

"Kad su utvrdili da imam insulinsku rezistenciju, endokrinolog mi je objasnio kako da se nosim s bolešću. Morala sam da prestanem da jedem slatko. To mi je baš teško palo! Doktor mi je rekao: 'Ako ti se mnogo jede slatko, uzmi malo, ali ne preteruj.' Dobila sam terapiju i savet da svakog dana hodam 45 minuta", rekla je glumica, koja se sada hrani po savetu lekara, redovno šeta, a uz to uzima i terapiju.

Ovako sada izgleda jelovnik Sofije Rajović:

Doručak: Musli od ovsenih pahuljica, badema i svežeg voća.

Ručak: Meso ili riba sa roštilja i povrće na pari.

Večera: Potaž ili nemasni sir i salata.

Lepa glumica se, inače, prošle godine udala, a sa suprugom živi na relaciji Srbija - Kanada. Ipak, kako je nedavno navela, život u Kanadi joj ne odgovara i ne vidi se tamo na duže staze.

"Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč. Nisam nikoga tamo upoznala, niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim - nije opcija", rekla je ona za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Još fotografija Sofije Rajović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sofijarajovic Sofija Rajović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna