Porodica pokojnog pevača Marinka Rokvića biće ove godine bogatija za dva nova člana - Nikola Rokvić očekuje bebu sa suprugom Bojanom Barović, a žena Marka Rokvića se već porodila. Ona je na svet donela ćerkicu, a vest je objavila srećna baka Slavica Rokvić.

Sara i Marko imaju već sina Despota i sa radošću su dočekali i ćerku koja je dobila ime Draga. Slika kojom su svi četvoro ovekovečeni ispred porodilišta, kao i poruka mame Sare su dirnuli sve žene koje je prate na Instagramu.

"Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvrto, uspavano, da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3.1.2023. u 6.18h i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli.

sara i marko rokvic-min.jpg
instagram / oster_little_momster 

Još jedno veliko hvala ide svim zdravstvenim radnicima, jer su od prvog dana kada smo kročili na njihova vrata do momenta kada smo izašli bili tu za nas na onaj način kako svaka porodica, a posebno buduća mama i beba zaslužuju. Rekli su nam da će ostvariti sve naše želje i da ćemo izaći nasmejani, ali oni su prevazišli čak i to obećanje. Svima vam šalju pozdrave i srca. Draga, Despot, Sara i Marko", podelila je Sara sa svojim pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, Sara je svojevremeno kazala da je upravo baka Slavica "zaslužna" za prinovu u porodici na svojevrstan način.

"Moja svekrva, naša baka Slavka krajem aprila je objavila slike sa mog rođendana uz želje koje ima za mene. Među njima je bila i da joj uskoro podarim još jedno unuče. Mnogi su mislili da sam u drugom stanju. I jesam bila svega par dana, ali niko od nas to nije znao. To su bakine želje koje su se jednostavno obistinile", napisala je Sara na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna