Stevan i Una Piale upoznali su se još 2011. godine u njenom rodnom Valjevu, gde je glumac tada snimao seriju "Šešir profesora Koste Vujića".

"Una je bila sa drugaricama, došla je da gleda Miloša Bikovića i te poznate glumce (smeh). Negde je ugledala i mene", ispričao je svojevremeno Stevan u emisiji "Exkluziv".

Međutim, prvi poljubac desio se tek tri godine kasnije, na rođendanu Unine sestre.

"Njena sestra me je 2014. namenski pozvala na njen rođendan zbog Une. Mi smo se tada poljubili prvi put, a onda su me izbacili iz kuće, ali to je druga priča", otkrio je tada glumac.

Stevan je iskreno priznao da je prilikom prvog susreta sa Unom znao da je ona žena pored koje želi da provede život, te da je zbog nje pogazio svoje, kako tvrdi, muške principe.

"Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak. Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana. Znam da će zvučati kao kliše, ali to veče kad sam je upoznao bilo mi je jasno da je ona žena mog života", rekao je on ranije, a njegova lepša polovina otkrila je kako je reagovala kad je na društvenoj mreži videla zahtev za prijateljstvo.

"Pomislila sam: 'Jao, sad će sigurno da mi piše'. Kad, njega nema danima. Bukvalno sam bila u iskušenju da mu pošaljem poruku: 'Izvini, šta sad ovo znači?!' Verovatno bih to i uradila da se nije javio. Tad sam stvarno pala", ispričala je ona.

Una je priznala da je u početku imala predrasude prema svom sadašnjem mužu.

"To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim 'poziranjem' i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: 'Koga briga što se baviš javnim poslom'", rekla je ranije Stevanova supruga za "Hello".

Stevan i Una Piale
Youtube / Printscreen / Prakticna zena 

Stevan je Unu zaprosio tokom putovanja po Italiji, a ona se svojevremeno prisetila kako je izgledala veridba.

"Romantično, u Đenovi. Šetali smo gradom držeći se za ruke. Imala sam neki veliki prsten koji mu je smetao. Na njegovo 'kakav ti je ovo prsten', u šali sam odgovorila: 'Ti daj bolji ako imaš'. I on izvadi prsten iz ranca. Prethodno me je zamolio da ga fotografišem, uz obrazloženje da ima super kadar za sliku", evocirala je Una uspomene na jedan od najlepših događaja u životu.

Svoju ljubav krunisali su brakom 2019. godine, a svadbenu žurku organizovali su u centru Beograda. Naredne godine, u avgustu 2020, rodila im se ćerka Rosa.

"Divan je muž, nežan i brižan, pogotovo kada sam bila u drugom stanju. Pošto me bole leđa, ne da ništa ne očekuje da uradim, nego me svaki čas iznenadi nekim lepim gestom, makar to bile jabuke iseckane na tacni", pohvalila je glumca jednom prilikom supruga.

Glumac najpoznatiji po ulozi Luke Kanačkog u popularnoj seriji "Igra sudbine" u maju ove godine podelio je lepe vesti da mu je supruga ponovo u drugom stanju, te da će Rosa dobiti brata ili sestru.

"Za roditeljstvo je potrebna dobra organizacija, što je meni u početku bilo izazovno, ali došlo je do toga da sam sve svoje obaveze uskladio sa porodičnim životom. Učestvujem potpuno, nemamo podelu poslova, tako da i moja žena Una ima svoje slobodno vreme, a ja menjam pelene, hranim i kupam dete", izjavio je Stevan nedavno.

Još fotografija Stevana i Une pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stevanpiale, Instagram/samosvegastavidosta Glumac Stevan Piale sa suprugom Unom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna