Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te je mnoge pre četiri godine šokirala vest da se razvode. Njih dvoje u braku su proveli deset godina i dobili dve ćerke, Ninu i Teu, a papire za razvod braka potpisali su 2019. godine i to baš na najveći hrišćanski praznik - Božić.

"Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju", poručili su tada u zajedničkom saopštenju.

I zaista je tako i bilo. Ana i Nikola su nakon kraha braka ostali u dobrim odnosima i u javnosti uvek govore jedno o drugom sa puno poštovanja. Zajednički su nastavili da odgajaju naslednice i sve odluke koje se tiču njihovog vaspitanja i budućnosti donose zajedno.

"Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena, veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljutiš. Kada je naljutiš, transformiše se", rekao je Rađen jednom prilikom o bivšoj supruzi u emisiji "Kontrashow".

I dok je Ana u nekoliko navrata isticala da kod nje nakon razvoda nema novosti na emotivnom planu, Nikola je ponovo pronašao ljubavnu sreću, i to pored pevačice Milice Ristić.

Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić
Kurir/Damir Dervišagić 

Njih dvoje su se krajem decembra 2022. godine venčali, a kroz nekoliko meseci dobiće sina. Ana je jednom prilikom ispričala da je upoznala Nikolinu sadašnju supugu i da joj je važno kakav ona odnos ima sa njihovim ćerkama.

"Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno", rekla je Ana svojevremeno, dok su Milica i Nikola bili na početku veze.

Još fotografija Ane Kokić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anakokicmusic Ana Kokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna