Slovi za jednu od najljepših žena na svetu, ali i Keli Bruk se u prošlosti borila sa velikim nesigurnostima.

"Uvek govorim da bih sada treba da volim svoje telo, jer je to telo koje bih želela da imam za deset godina. Lako je misliti da vaše telo nije dovoljno dobro. Čak i kada sam bila puno mršavija, nisam mislila da sam dovoljno dobra. To uvek misliš kada si mlađi", iskreno je priznala 43-godišnja manekenka.

"Najbolji deo starenja je to što sve te nesigurnosti jednostavno nestanu. Više niste toliko opsednuti sobom niti usresređeni na sebe. Trenutno ne razmišljam o stomaku koji mi visi preko pantalona. Razmišljam o tome da nahranim ovu malu mačku koja mi je upravo ušla na vrata", kaže Bruk koja pripisuje sve zasluge svom suprugu, Džeremiju Parisiju, za koga se udala sredinom 2022. godine.

"Udaja menja sve. Jako je lepo. Osećam se kao da smo porodica, a ne samo devojka i dečko. Venčanje je bilo sjajno. Bila je to tipična italijanska zabava, s operskim pevačima, vatrometom i hrpom hrane. Sve što sam željela", rekla je Keli.

A kako je Keli Bruk izgledala nekada pogledajte u fotogaleriji:

Profimedia Kako je Keli Bruk izgledala nekada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna