Nikola Rađen ženi se svojom izabranicom Milicom Ristić. Posle intimne veridbe u manastiru Draganac, a potom i venčanja u hramu Svetog Save, proslavljeni vaterpolista i njegova izabranica danas organizuju svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu. Novopečeni mladenci nisu skidali osmeh sa lica, a posebno Milica koja je blistala u venčanici.

Par je okupio poznate zvanice, a među njima i bivšeg selektora vaterpolo reprezentacije Dejana Savića, Vanju Udovičića, Filipa Filipovića.

Nikola i Milica će uskoro dobiti sina, a to će Rađenu biti treće dete, jer iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima već dve devojčice.

"Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete koje će da nasledi prezime, i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše", rekao je Nikola nedavno za magazin "Gloria".

Pogledajte fotografije Milice i Nikole u galeriji ispod.

Kurir/Damir Dervišagić Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna