Otkako se udala i dobila ćerku Katju, pevačica Katarina Grujić potpuno je promenila način života. Posvetila se porodici i s ponosom ističe da je veoma posvećena mužu Marku Gobeljiću, naslednici i kući. Božić će obeležiti kako običaji nalažu, a česnicu sama sprema.

"Umem da mesim česnicu i uživam u tome. Prvo sam 'krala' zanat od majke, a kasnije i od sestre, koja se pre mene udala i zasnovala porodicu. Sa ponosom mogu da kažem da sam prava domaćica i da odlično kuvam", rekla je pevačica za "Informer" i dodala:

"Na našoj božićnoj trpezi su domaći specijaliteti koje pripremam sama. Pravim i poslastice u kojima najviše uživa Marko, dok Katji spremam isključivo domaće kašice."

Porodica Grujić-Gobeljić nedavno se preselila u novi dom, te će ovo biti prvi pravoslavni praznik koji će proslaviti pod novim krovom.

"Uzbuđeni smo što dočekujemo Božić u novom domu. Prvo idemo sa Katjom do Hrama Svetog Save, a potom se vraćamo kući, jer nam u goste dolaze Markovi i moji roditelji. Uživaćemo u hrani i smehu", otkrila je Kaća, koja će sa mužem nastojati da ćerki, koja je nedavno napunila godinu dana, prenese ljubav prema tradiciji.

"Marko i ja poštujemo tradicionalne običaje, pa će Katja uz nas naučiti kako da se ponaša tokom velikih hrišćanskih praznika", rekla je pevačica, koja je za kraj dodala da ima samo jednu želju u 2023. godini.

"Volela bih da dobijemo novog člana porodice, da Katja ima brata ili sestru", iskrena je ona.

Fotografije sa venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna