Marko Bulat i njegova supruga Marija obeležavaju Božić uz sve običaje koji prate ovaj najveći hrišćanski praznik. Za Badnji dan pripremaju posnu trpezu, a decu obraduju poklonima.

"Iznesu se one posne grickalice, suve šljive... Deca otvaraju poklone, to su nam neke sitne radosti. Foru moje bake, sa zekom i poklonima, koga ja nikada nisam uhvatio, danas ja prodajem mojoj deci... Naravno tu su i pokloni od Božić bate... Uvek se setim moje pokojne majke, kada smo svi zajedno tražili paru u česnici... Paljenje badnjaka, koliko varnica, toliko parica", prisetio se Bulat koji se zajedno sa suprugom Marijom trudi da deci usadi običaje.

 "Zajedno sa Marijom, usađujem prave mere vrednosti, koje treba da budu nepromenljive. Jednog dana kada budu imali svoju porodicu, kako bi mogli da prenesu njima... Smatram da su dva istorijska momenta najvažnija, rođenje i vaskrsenje Hristovo", rekao je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" Marko koji se posle porodičnih razmirica pomirio sa suprugom Marijom.

"Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom bogu hvala sve je odlično", rekao je Marko nedavno i naglasio da ljubav uvek pobeđuje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna