Katarina Grujić i Marko Gobeljić uživaju u najlepšem životnom periodu. U decembru 2021. godine dobili su ćerku Katju, a u junu jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Zajedno provode svaki slobodan trenutak, a nedavno su uživali u Dubaiju.

"Bilo nam je super, oduševljena sam kako je Katja sve podnela, let kako je prošao. Oduševljena je bila i plažom, bazenom, ljudima... Uživala je stvarno! Prija joj tamo, možda razmislimo da se preselimo", našalila se Kaća, koja će sutra upriličiti gala proslavu povodom prvog rođendana mezimice.

"Za koji dan Katja puni godinu dana, ne mogu da verujem da je tako brzo proletelo. Kada pomislim kako brzo vreme leti meni kreću suze, jer ne želim da odraste, želim da ostane kod mene, da bude mala, da ceo život bude kod mene! Prohodala je pre dve-tri nedelje, ide sama, sada ne možemo da je uhvatimo u stanu", ispričala je u "Premijeri" pevačica koja će svoju naslednicu podržati u bilo kom zanimanju,

"Ako bude talentovana za to ja ću je podržati, što da ne. Ja sam rekla, ako bude želela da bude fudbalerka, pevačica, glumica, voditeljka, model, doktor, šta god da poželi, ako bude talentovana i ako to stvarno iskreno voli - ja ću je podržati. Svekar i svekrva su joj kupili loptu još kad je imala tri meseca, sad već trči i šta god da vidi ona šutne. Jako je živahna, jako je aktivna i drago mi je zbog toga", ispričala je pevačica koja tvrdi da tek pored supruga spoznala šta je prava sreća.

"Verujem da sam možda patila nekad ranije, ali verujem da to ništa nije bilo ozbiljno. Sve veze koje su bile pre Marka... To je nekako neozbiljno, jer sada imam predivnog muža, ozbiljan brak, ozbiljnu porodicu i shvatila sam da je sve pre toga bila apsolutna nula", zaključila je ona.

Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića
Instagram/KatarinaGrujic. Doll 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna