Za Katarinu Grujić i Marka Gobeljića juče je bio posebno emotivan dan. Njihova naslednica Katja napunila je godinu dana, a nakon što su je krstili u Hramu Svetog Save, organizovali su gala slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Pevačica nije krila koliko je preplavljena emocijama, a ćerki je pre svega poželela da uvek bude zdrava.

"U ponoć sam počela da ljubim ćerkicu i poželela sam joj sve najlepše u životu. Savladale su me emocije. Meni je najznačajniji ćerkin prvi rođendan. Ja sam u životu imala problema sa zdravljem i uvek kažem - ako nemaš zdravlje, nemaš ništa u životu. Upravo joj to želim, da bude zdrava, prava, srećna, uspešna, zadovoljna, da ne skida osmeh sa lica, da mašta, da je vole, da voli, da sanja i sve što u životu poželi da to i ostvari", kroz suze je rekla Kaća za "Kurir".

Katju je krstila pevačica Andreana Čekić, koja je Kaći bila kuma na venčanju, a ponosna mama ni tokom ceremonije krštenja nije zadržala suze.

"Marko i ja važimo za veseljake, tako da će i ova zabava biti u tom stilu. Mnogo sam emotivna danas, ona spava bezbrižno, ja je ljubim, a kada smo je krstili u Hramu krenule su mi suze. Kao juče da sam se porodila, najdivniji osećaj. Trenutno imam devetnaest hiljada snimaka u telefonu sa ćerkicom. Leti vreme, ali ja ne mogu da se pomirim sa tim", iskrena je bia pevačica, koja je spremna za proširenje porodice.

"Svakako sam spremna za još jednu bebu. Kada stvoriš svoje nešto, to je neobjašnjivo. Ja sam non-stop izlazila, ali sada znam šta je prioritet. Marko mi zamera što se mrtva umorna odmah posle nastupa vraćam kući, što ne ostanem da odmorim. Makar pala u nesvest, samo mi je važno da se vratim kući kod porodice. Marko je pobedio sve predrasude da očevi nisu dobri očevi. On je duša, osećajna osoba. Katja kada nas vidi trese se od sreće. Zaleti se u zagrljaj. Volela bih još dece. Volela bih sina, ali ako opet bude žensko biće mi drago. U početku su mi govorili da ćerka liči na Marka, ali sad sve više na mene", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Katarine Grujić možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / katarinagrujic.doll Dijeta posle porođaja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna