Anđelka Prpić ovih dana je u centru pažnje javnosti nakon što je otkriveno da čeka dete sa novim izabranikom Markom, inače prijateljem njenog bivšeg muža Darija Prpića.

Kako sada piše "Kurir", glumica će se uskoro udati za Marka, a planovi za venčanje ubrzani su nakon što je saznala da je trudna.

"Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa je samim tim i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u skorije vreme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na venčanju uzme njegovo prezime", tvrdi za pomenuti list izvor blizak glumici.

Ko je novi dečko Anđelke Prpić
Ata/Antonio Ahel/Instagram/Vanesajv 

Detalji ceremonije venčanja drže se u tajnosti, a čak će i kumovi o svemu biti obavešteni svega dan ranije.

"Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali sa ovog događaja. Dan pre toga će kumovi znati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to", tvrdi izvor.

Anđelka Prpić nedavno se u emisiji "Jutro na Prvoj" osvrnula na aktuelnu situaciju u kojoj se našla.

"Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo. Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je što se to ne tiče samo mene nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam", poručila je tada.

Još fotografija Anđelke Prpić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Glumica uvek elegantna na premijerama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna