Poslednjih dana glumica Anđelka Prpić u žiži je javnosti zbog vesti da je u petom mesecu trudnoće, kao i da je otac njenog deteta izvesni Marko, nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija.

Dario Prpić pre nekoliko dana oglasio se za medije i rekao da Anđelki i Marku može da kumuje na venčanju, a sada je dao novu izjavu u kojoj je stavio do znanja da je ljut na bivšu suprugu jer je, kako kaže, od njega skrivala da je u vezi sa Markom.

Ko je novi dečko Anđelke Prpić
Ata/Antonio Ahel/Instagram/Vanesajv 

"Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj", rekao je sada Dario Prpić za "Informer" i dodao:

"Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namera da šalom 'Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime' nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje."

Anđelka Prpić za sada se nije oglašavala ovim povodom, a kako je u medijima objavljeno, njen novi partner Marko Ž. je stručnjak za marketing, koji je pre romanse sa glumicom raskinuo 11 godina dugu vezu sa bivšom partnerkom.

Anđelka i Dario razveli su se 2020. godine, nakon devet godina braka u kojem su dobili sina Jakšu. Prema pisanjima, Prpić je ponovo srećan u ljubavi, i to sa verenicom Anom koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Još fotografija Anđelke Prpić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Glumica uvek elegantna na premijerama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna