Svet sa nestrpljenjem iščekuje memoare princa Harija koji samo što nisu ugledali svetlost dana. Autobiografija vojvode od Saseksa, biće objavljena 10. januara, a neki delovi već procurili, a objavio ih je "The Guardian". Hari je otkrio brojne pikanterije o životu na dvoru, a dotakao se i dana kada je rođen. 

Navodno je tada kralj Čarls rekao Harijevoj majci, princezi Dajani, sledeće reči: "Predivno! Sada si mi dala naslednika i ‘rezervu‘ - moj posao je završen".

Brtianski mediji tvrde da je iz tog razloga princ Hari i odabrao naziv za knjigu "Spare" (izgovara se "spear") znači na engleskom najčešće "rezerva", ali i "višak" ili "onaj koji se može žrtvovati". 

Hari je pisao i o fizičkom okršaju sa bratom Vilijamom, zbog toga što je on navodno govorio loše stvari o Megan Markl.

"Sve se dogodilo tako brzo. Tako brzo. Zgrabio me je za kragnu, pritom mi pokidao ogrlicu i srušio me na pod. Pao sam na pseću činiju, a ona se slomila meni pod leđima. Parčići su se zarili u mene", napisao je Hari.

"Ležao sam tako jedan trenutak, zapanjen, a onda ustao i rekao da izađe napolje. Sećam se da mi je kazao kako treba da mu vratim udarac, kao kad smo se tukli dok smo bili deca - ali sam odbio", piše Hari koji je zbog ovoga zatražio pomoć terapeuta.

princ vilijam i hari 0390610064-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna