Slađa Alegro svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkicom Milom i suprugom Zoranom, a oni uvek uspeju da joj izmame osmeh na licu. Međutim, kada je stigne tuga ne ustručava se da zaplače, a tako je bilo i na samom kraju prošle godine kada joj je iznenada preminuo blizak prijatelj.

"Mi se smejemo svako jutro sa Milom, ona je prilično duhovita. A i plačem često, ne samo od tuge nego i od sreće. Pre par dana sam plakala kad sam izgubila dragog prijatelja koji više nije sa nama, ja ne mogu da vratim suze unutra, moraju da izađu, nekad je možda i bolje tako", rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Njena naslednica bila je skromna kada su novogodišnje želje u pitanju.

"Od Deda Mraza je htela samo jednu lutku, ja sam je pitala kakvu, ona je rekla: 'Svejedno, kakvu on izabere'. Mala je, još nije svesna svega oko nje", ispričala je Slađa.

Pevačica u novoj godini priželjkuje pre svega zdravlje, a onda i rađanje što više dece.

"I za sebe i za druge samo zdravlje, što više osmeha i radosti, da sve što je ružno ostane iza nas. Puno dece, što više zdrave dečice, svima kojima nešto fali - da im ništa ne fali", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Fotografije Slađe Alegro sa mužem pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sladja.allegro Slađa Alegro sa mužem Zoranom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna