Pevačica Jelena Kostov još uvek ne planira povratak na posao, već uživa uz porodicu - supruga Miljana, sina Miliju (5) i ćerku Milu, koja je rođena u septembru prošle godine.

"Kako se čovek oseća, tako i zrači. Zaista sam srećna. Dugo sam čekala i želela moju devojčicu, prethodna godina nije mogla lepše da počne, kada sam u januaru saznala da sam trudna. Imam najdivniju bebu. Spava stalno. Obično majke kažu da ne mogu da spavaju kada imaju decu, ali otkako sam postala majka, naspavala sam se. Milija je bio divan, sada Mila. Nekada sam išla u krevet u 10 ujutru posle putovanja i nastupa. Da mi je neko rekao da ću u 11 sati uveče biti u krevetu, ne bih mu verovala. Ležemo i ustajemo ranije i osećam mir", ispričala je Jelena za "Blic" i dodala:

"Dani su mi totalno drugačiji od svega onoga na šta sam navikla prethodnih godina. Život mi je imao drugi tempo dok se Milija nije rodio, nastupi sedam dana nedeljno, nakon njegovog rođenja svojom željom sam izabrala da manje radim. U pravu su ljudi kada kažu da je sa jednim detetom i dvoje dece totalno drugačija priča."

Milija nije ljubomoran na sestru, a pevačica je našla način da se jednako posveti i starijem i mlađem detetu.

"Gledam da ga uključim, naravno i po preporuci drugih ljudi, da se ne oseti zapostavljeno. Do pre nekoliko meseci je bio mamin i tatin centar sveta i mnogo vodimo računa o tome sada. To je mamin sin i zauvek će biti tako. Mila uglavnom spava tokom dana i imam mnogo vremena da mu se posvetim", objasnila je Jelena.

Suprug Miljan odlično razume njen posao, zbog kog je inače često odsutna od kuće, ali je njihova veza od početka bila zasnovana na međusobnoj podršci i poverenju, pa nikada do sada nisu imali krizu.

"Naša veza je od samog početka bila zasnovana na puno razgovora. Znao je da ću biti odsutna i onda kada dobijemo decu, ali sve to može da se izbalansira. Ne mora ništa da se žrtvuje, ima toliko divnih primera na estradi, žena koje imaju i porodicu, hitove, samo je pitanje dobre organizacije i razumevanja onog ko vas voli", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Jelene Kostov pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kostovjelena Popularna pevačica ponovo nastupa posle vrlo turbulentnog perioda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna