Nikolina Dančević, koja se tada predstavljala pod devojačkim prezimenom Bojić, devojka iz Apatina, proglašena je 2012. godine za Mis Srbije. Tada je imala 25 godina, a sve je delovalo idilično dok nije otkriveno da je Nikolina zapravo udata, što nije bilo u skladu sa pravilimanacionalnog izbora za najlepšu devojku.

Tako je, prema pisanju medija, počelo da se odmotava klupko laži, a osim bračnog statusa otkriveno je da Nikolina nije govorila istinu ni kada je njeno zanimanje u pitanju. Ona je tada, kako se pisalo, bila kuvarica u jednom restoranu u Apatinu, a prilikom takmičenja je rekla da je fitnes instruktorka. Tek naknadno je upisala Višu školu za fitnes.

Čitava drama koja je izbila uticala je na to da se Nikolinino zdravstveno stanje naruši, a ona se povukla na oporavak u Minhen. Spekulisalo se i da je pobegla sa krunom vrednom 5.000 evra.

U novembru 2012. predala je krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da bivša misica plati odštetu od 50.000 evra. U jeku skandala, Nikolina je obrisala sve naloge na društvenim mrežama, ali kada se situacija rešila ponovo je postala aktivna na istim, a počela je i javno da se pojavljuje sa suprugom - kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

Njih dvoje su 2013. godine u Apatinu napravili veliko svadbeno veselje, a u Kanadi su zasnovali i porodicu. Danas su i dalje u srećnom braku i imaju dvoje dece, a Nikolina se bavi fitnesom i modelingom.

Još fotografija Nikoline Dančević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mrsdancevic Nikolina Dančević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna