Pevačica Nataša Bekvalac, koja je sama već gotovo pet godina, priznala je da bi volela da se zaljubi, kao i da pored sebe ima muškarca koji je ostvaren i siguran u sebe.

"Želela bih pored sebe ostvarenog i inteligentnog muškarca, oslobođenog sujete i svih stvari koje nas vuku na dno", rekla je za "Blic" Nataša, koja je otkrila i da joj je prethodna godina na privatnom planu bila izuzetno teška.

"Meni je poslovno 2022. bila odlična, ali privatno jedna od najtežih godina. Ulazim u 2023. sa nadom da se to više nikada ne ponovi. Pala sam sve gde sam mogla da padnem. Kada su medijski natpisi u pitanju, sve je istina. Za moje istine, ne trebaju vam laži", u svom stilu je kazala pevačica.

U novu 2023. godinu ušla je uz najlepšu i najemotivniju čestitku, koju je dobila od svoje starije ćerke Hane.

"Hana je napisala divnu novogodišnju čestitku. S obzirom na to da je trenutno u pubertetskom periodu, verovatno joj je bilo teško da izgovori svoje emocije, pa ih je napisala. Mlađa ćerka Katja je u fazi učenja da piše, tako da od nje nisam dobila čestitku", otkrila je novosadska barbika.

Nataša se ne osvrće na prošlost i priznaje da loše stvari brzo zaboravlja.

"Iza sebe ostavljam prošlost. Moja sećanja su kratka, tako da nemam puno toga ni da brišem. Valjda mi je biće naviknuto zbog ekstremnog stresa koji živim već 15 godina unazad, i tako se štitim. Ponekad bude smešno koliko zaboravim neke stvari. Ljudi mi nekad kažu: 'Vau, kako si ti divna, oprostila si', a meni bude smešno jer sam samo zaboravila šta se desilo", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna